Tuesday, June 1, 2010

Perhatian!!!


Perhatian!!! Saat ini anda pasti membenci regim Zionis Israel dengan perasaan yang teramat-amat benci. Rasanya, kalau Benjamin Nethanyahu ada depan anda semua sekarang, biru lebam muka dia kena belasah. Tapi apa boleh buat dia tak singgah Malaysia, dia pi Amerika sahaja besok.

Tapi, ada satu perkara yang anda perlu buat hari ini….pergi kat mycomputer dan letak alamat ini (C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\J0285926.WMF) kat address bar. Anda akan jumpa logo disebelah. Ia adalah gabungan logo bendera Zionis Israel (Bintang) dan juga logo Mossad (Lilin). Delete sahaja logo itu.


Setakat ini rakan FB saya hanya dapat kesan dalam software Microsoft sahaja. Beginilah taksubnya Microsoft dengan Zionis Israel. Nak buang jer komputer… tapi tak pa…lepas nie pakailah software pirate, biar bankrap Microsoft….nak boikot guna Apple, syarikat tu pun sama gak. Pelobi Israel punya. Jadi kita ambil jalan tengah kita jangan beli produk mereka, kita beli yang pirate dan gunakan untuk hentam Israel balik. Ini juga satu cara sabotaj yang baik……

0 comments:

Post a Comment

Jom follow saye

Tetamu Baru Intifadhah V5

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP