Monday, June 7, 2010

Sekitar Demontrasi Anti Israel 4/Jun/2010

Salam kembali semua.Di sini ada sedikit perkongsian gambar2 demo tempoh hari drp Masjid Kg Baru,Dalam perjalanan,dan di hadapan kedutaan US.Untuk Video demo,boleh lah tengok di Youtube rakaman rakan-rakan seperjuangan.Takbir!


Sebenarnya ada 2 Demo Besar Anti Israel diadakan anjuran drp bbrapa pihak.Cumanya pemuda umno x nak join kita di Kg Baru...Dah ajak,tapi ntah kenapa plk x jd...dieorg buat kat Masjid Negara,difahamkan hanya sekitar 200 orang yang hadir.


Pimpinan Muslimat pun ada...Cayalah!!!

Solat Jumaat di Masjid Jamek Kg Baru.KL


Dalam perjalanan....


Muslimat...Dah nak bersiap sedia untuk berdemo ke Duta US


Cayalah!!! Ni Abg Man Tok Kenali(Pemuda Pandan)

Abg Nik...Sempat lagi tu rakam video...Takbir!!!


Memang panjang demo ni...

Muslimat Pandan pun ada...Takbir!!!Allahuakhbar!!!Kami dah datang...Khaibar2!Khaibar Ya Yahud,Naisyummuhammad saufa yahud!Takbir!!!Tumbang2!!!Tumbang Zionis!Halau2!!!Halau APCO!!!....Ustaz Ridhuan....Hidup2!!! Hidup Islam!Hancur2!!! Hancur zionis!!!Takbir!


Tentera2 Allah berada di hadapan menjaga keselamatan...
Hakim...Wahh!!!Semangat! Bagus!!!LailahaillaAllah!!!Muhammad Rasulullah!!!Takbir!!!
Ribuan manusia yang menyertai perhimpunan ini bagi membuktikan kesungguhan mereka dalam isu gaza dan mengutuk kekejaman tentera zionis terhadap misi LL4Gaza baru-baru ini.Ada yang datang dari jauh dan dekat.Allahuakhbar!"Ya Allah,hanya inilah yang aku dan rakan-rakan,serta ummah yang hadir dapat persembahkan di akhirat kelak sebagai bukti kesungguhan aku dalam perjuangan membela agamaMU..."

Segala sumbangan-sumbangan ummah islam di seluruh dunia dirampas begitu sahaja oleh israel laknatullah.Sungguh kejam...Allahuakhbar!!!Semoga perhimpunan bukan sekadar perhimpunan,tetapi usaha ini perlu diteruskan selamanya.Seperti isu boikot barangan yahudi,infak harta dan malah infak terhadap diri sendiri untuk perjuangan ini.

Kutukan seluruh dunia terhadap israel akan mengoyahkan kekuatan israel.Israel perlu diserang dari pelbagai penjuru kesemuanya...Ya...Kita perlu bangkit...bangkitkan kembali gelombang besar intifadhah untuk menentang kezaliman...Teruskan momentum ini wahai ummah!!!Sudah tiba masanya kita bersatu hati..Takbir!!!
Foto By : Asyraf Al-Fandani(Pemuda pandan at-taqwa)
Date : 4/Jun/2010(Friday)
Time : 2.15 pm-4.00 pm
Location : Masjid Kg Baru to Duta US
0 comments:

Post a Comment

Jom follow saye

Tetamu Baru Intifadhah V5

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP